xev yoyo atzera

Ara som distribuïdors oficials de XEV YOYO

  • Uncategorized
  • Comentaris tancats a Ara som distribuïdors oficials de XEV YOYO

A Atzerà Motors estem d’enhorabona: entrem en el futur de la mobilitat urbana com a distribuïdors del cotxe elèctric XEV YOYO. I és que des de 1965 la nostra empresa familiar s’ha dedicat al sector de l’automoció amb la finalitat que els nostres clients estiguen sempre satisfets i l’única manera de fer-ho és atendre tots els seus desitjos o necessitats, personalitzant tots els serveis, sent un d’ells el de poder oferir un accés fàcil al vehicle 100% elèctric que amb el XEV YOYOY cobreix aquestes distàncies de mobilitat urbana o de proximitat.

L’ avanç de la mobilitat urbana

Cal tenir present que estem davant d’un important avenç dins del sector de la mobilitat urbana, una cosa gairebé inimaginable fa pocs anys. Però el cert, és que dins de molt poc, la major part de nosaltres ens vam moure per les ciutats amb cotxe de 2 places o moto elèctrica. I un dels principals motius és que són molt més sostenibles, bon preu de mercat i zero emissions.

Per aquest motiu, estan arribant diferents propostes de vehicles al nostre mercat com és el cas del XEV YOYO, un vehicle elèctric la intenció del qual és convertir-se en una de les millors opcions a l’hora de moure’s per la ciutat. Dissenyat a Itàlia, es tracta d’un petit utilitari que fins i tot els joves de 16 anys podran conduir quan s’examinin del nou carnet B1 que entrarà en vigor aquest proper any 2023.

Característiques del Xev Yoyo

Aquest cotxe de petites dimensions, pot arribar a assolir els 90 quilòmetres per hora gràcies al seu motor de 15 kW de potència, alimentat per 3 bateries extraïbles que todes juntes poden donar al vehicle una capacitat de 10.3 kW i una autonomia de fins a 150 quilòmetres per càrrega. A més, tenen el gran avantatge que poden recarregar-se en una presa domèstica en menys de 4 hores.

Però si hi ha un aspecte que destaca en aquest model de cotxe és el seu disseny, estil, i comoditat que s’adapta a qualsevol conductor amb un acabat exterior combinat amb l’interior de colors brillants i vius, especialment al seu interior. D’altra banda, té calefacció elèctrica i aire condicionat , 2 altaveus que es connecten per Bluetooth, elevallúnes i miralls elèctric, seients ergonòmics amb reposacaps integrats i tapisseria de tela i 3 ports USB per poder recarregar dispositius.

Aquest cotxe de 2 places, té també sostre panoràmic amb vidres foscos tintats i protecció UV que li donen una sensació de gran amplitud interior. Així mateix, es presenta amb llums de posició d’ encreuament i de carretera amb 2 projectors d’ halògen i uns llums posteriors LED amb posició, parada i marxa enrere.

Back to top