Notícies de cotxes sense carnet i microcotxes

Benvinguts/des al blog d’Atzerà Motors:

En aquest blog trobarà tota la informació sobre les últimes notícies dels cotxes sense carnet o microcotxes de la marca Microcar i Ligier i ara també dels cotxes elèctrics de la marca Xev el seu model Yoyo.

Aquest 2023 arriba el carnet de conduir B1 que permetrà als joves de 16 anys conduir un cotxe fins 90km/h

Després de força rumors, per fi la Direcció General de Trànsit ha anunciat l’arribada del carnet de conduir B1 per a nous conductors, en concret, per als joves de 16 anys. Aquest 2022 ha estat presentat per la DGT i serà el 2023 quan entri en vigor i amb ella es pretén afavorir la mobilitat privada a Espanya. Però, quins són els cotxes que es podran conduir amb aquest tipus de carnet?

Què és un cotxe elèctric urbà i per què són la millor opció en les zones ZBE.

Un cotxe elèctric urbà és un vehicle elèctric que està dissenyat específicament per moure’s a la ciutat. És l’opció perfecta per a aquells que volen ser més amigables amb el medi ambient i estalviar diners en benzina!

Aleshores, quins són els avantatges de conduir un cotxe elèctric urbà? Aquí en van algunes:

Descubreix les increibles novetats dels nous Ligier

Paragolpes frontal rediseñado:

Els nous models de Ligier estan revolucionant el mercat amb les seves innovadores característiques i disseny atractiu. El redisseny del para-xocs frontal, els seients millorats, l’elegant interior i la impressionant pantalla tàctil fan que aquests vehicles siguin perfectes per a aquells que busquen una conducció pràctica i de moda en un cotxe sense carnet*. En aquest article, t’expliquem tot sobre les novetats dels nous Ligier.

La seguretat a Ligier i Microcar

Entre els cotxes sense carnet disponibles al mercat, Ligier i Microcar són dos noms propis de garantia. Un dels seus atributs principals és la seguretat, tant activa com passiva, que proporciona als seus usuaris.

Aquests quadricicles lleugers es poden conduir des dels quinze anys, necessiten llicència de ciclomotor, motiu pel qual Ligier Group extrema la seva tasca de recerca i desenvolupament en matèria de seguretat i protecció. De fet, lidera els estàndards en aquest àmbit en el sector.

Requisits per conduir un cotxe sense carnet

En els últims temps els microcotxes o cotxes sense carnet han anat adquirint molta popularitat. De fet, aquest vehicle de quatre rodes permet conduir sense ni tan sols comptar amb el carnet necessari per a això, encara que sí una llicència de ciclomotor denominada AM, sent la solució perfecta per a totes aquelles persones que [...]

10 ventatges del cotxe elèctric

Cada cop som més conscients de com el cotxe elèctric ha arribat per quedar-se, i això és perquè atorga grans avantatges que, encara que poden passar desapercebudes, però, realment són molt importants i més quan parlem d’un vehicle per fer-lo servir per zones urbanes amb desplaçaments curts .
Entre els principals avantatges que es poden veure d’un cotxe elèctric com el XEV YOYO són els

Ara som distribuïdors oficials de XEV YOYO

A Atzerà Motors estem d'enhorabona: entrem en el futur de la mobilitat urbana com a distribuïdors del cotxe elèctric XEV YOYO. I és que des de 1965 la nostra empresa familiar s'ha dedicat al sector de l'automoció amb la finalitat que els nostres clients estiguen sempre satisfets i l'única manera de fer-ho és atendre tots [...]

Mahindra: El concessionari número 1 de l’Índia

Tallers Atzerà és el nou concessionari oficial  del Penedès, Garraf i Anoia de la marca número 1 de l'Índia: MAHINDRA oferint els seus serveis de venda, i post-venda. Et presentem el KUV 100 Amb el model KUV 100, el confort no és un concepte, és una realitat, gràcies a un disseny intel·ligent aquest SUV versàtil crossover City [...]

Seguretat TECHNLAB

La TEVA seguretat la nostra raó de ser L'estructura d'alumini reforçat dels xasis dels nostres cotxes aporten la màxima seguretat intel.ligent dins del vehicle. Els resultats de les proves de xoc són equiparables a les d'un automòvil . Una bona absorció del xoc per la deformació de l' estructura del bastidor devanter. Poca retracció de la [...]

La Jugada Guanyadora

Aquests son els nous models d'aquest any, amb potència de 8 CV!. Ara, si compres un Ligier o Microcar NOUS  tens més avantatges. Pregunta'ns, t'informarem d'aquestes i d'altres novetats.

Back to top