SEGURETAT

Navega per les seccions per saber la bona seguretat que et dona la marca Ligier y Microcar.

Estructura i seguretat ligier i microcar

Les nostres proves de xoc amb maniquí instrumentat es realitzen a 45 km/h a l’empresa de certificació UTAC, que és un laboratori francès en la realització de les proves Euro NCAP per als més grans fabricants d’automòbils. Els resultats són excel·lents i comparables amb la de l’automòbil.

Els resultats sobre el xassís i carrosseria del JS 50 i JS 50 L són:

 • Bona absorció de xoc gràcies a la deformació programada de l’estructura del bastidor davanter.
 • No retracció excessiva de la columna de direcció, per provocar danys al pit.
 • No intrusió d’elements dins de l’ofensiva.
 • Les portes romanen tancades sense deformació després de l’impacte, evitant la fugida de les extremitats o altres parts.
 • Les dues portes es poden obrir tot i després de la col·lisió, el que facilita l’evacuació del conductor.

L’EXPERIÈNCIA FA LA DIFERÈNCIA. HEM GARANTIT LA SEGURETAT DELS PILOTS DE FORMULA 1 A MÉS DE 300 KMH. Qui millor que Ligier i Microcar per garantir la màxima seguretat a 45 km/h?

Per als nostres clients que acaben de complir 15 anys, aposten per un vehicle de quatre rodes en comptes d’un de dos perquè consideren que, d’aquesta manera, ells i les seves famílies tenen la tranquil·litat que hi ha un xassís d’alumini que ajuda a protegir al conductor i passatger. El nou Ligier JS50 és ara la referència dels Microcotxes en termes de seguretat activa i passiva, gràcies a un conjunt de dispositius tècnics dissenyats per protegir. Ligier JS 50 i el JS50 L és l’únic microcotxe del mercat provat i testejat d’acord amb els estàndards automobilístics crash-test a 45 kms/h.

1

A partir de l’edat de 15 anys Ligier JS50 i Ligier JS50 L no només és una alternativa viable a les dues rodes, a més és l’eina perfecta per aprendre a conduir amb seguretat. MÉS DE 40 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL SERVEI DE SEGURETAT:

 • Cèl·lula de seguretat tubular, bloc de cilindres d’alumini i la plataforma d’alta resistència integrat al xassís, amb reforços estructurals per donar la màxima protecció en una col·lisió.
 • Airbag opcional en tota la gamma.
 • Quatre frens de disc de grans dimensions per garantir una frenada eficaç i oportuna en cada situació (desacceleració de gairebé un 1G.)
 • Amortidors de tipus d’interès variable per aportar una adherència segura en totes les condicions i una comoditat òptima equipació.
 • L’ancoratge dels cinturons de seguretat amb una resistència a la tracció superior a la tona (al voltant de 150% més del previst per la llei.)
 • Cos en ABS amb memòria de forma absorció de xoc mecànic de qualitat (un excel·lent rendiment en el cas de petites descàrregues, calamarsa o grava.)
 • Barres de protecció reforçades a les portes de panell de la porta de l’automòbil.
 • Fars grans, llums LED i fars de boira per a una il·luminació eficient en totes les condicions climàtiques.
 • Desglaç en miralls amb tancament automàtic per a una màxima eficiència en totes les condicions climàtiques.
 • Perfecta visibilitat sense punts cecs gràcies a les superfícies de vidre d’ample i la posició de conducció.
Estructura i seguretat ligier i microcar
2
TECNOLOGIA DE RENDIMENT INDUSTRIAL

Cinquanta vehicles surten tots els dies de la fàbrica de 19.000 m2 situat prop de Nantes en Auvergne.

Un exèrcit d’especialistes produeix contínuament un procés de fabricació d’alt valor afegit: més de 40 enginyers tècnics, de robòtica i de disseny que utilitzen per a la seva investigació el programari de CAD Catia V5 i SolidWorks, i passant pels professionals que vetllen pel bon funcionament de la cadena de producció, componen l’equip de professionals que verifiquen permanentment un procés de producció tecnològic d’alt valor afegit.

Automòbils Ligier sempre en un procés de millora contínua sempre està desenvolupant nous processos i mètodes de producció en línia de grans firmes automobilístiques.

3
4

La tecnologia Ixotech ha estat concebuda per Automòbils Ligier per al desenvolupament de les seves noves generacions de producte. S’ha incorporat a la nova cadena de producció un nou procés que permet un acoblament de la carrosseria sobre el Xassís d’alumini que incrementa la fiabilitat del vehicle a la carretera. Els nous robots de soldadura milloren el rendiments al acoblar les peces d’alumini, una part essencial del IXO. Cadenes de termoformat amb motllura en alumini garanteixen que totes les peces siguin exactament iguals, podent-modelitzar les peces de la carrosseria en ABS tintats de sèrie. ABS és un material que té la particularitat d’oferir flexibilitat i facilitat de cura, resistint molt bé els petits xocs.

5

Ligier Group va ser la fusió el 2008 dels dos protagonistes més importants del mercat europeu de quadricicles lleugers i pesants, LIGIER AUTOMÒBILS I MICROCAR que junts van donar com a resultat una quota en el mercat europeu del 41% i més 10. 000 vehicles anuals de vehicles fabricats posant-se líder de referència en el mercat europeu del quadricicle.

Logos

LIGIER AUTOMÒBILS Capitalitza 20 anys d’experiència en l’esport del motor a desenvolupar minicotxes, aquesta experiència la posa en pràctica a la fàbrica que té a Vichy (França), utilitzant tècniques de fabricació avantguardistes que li posen líder al R + D del sector del quadricicle. MICROCAR anteposa la seguretat i confort en el desenvolupament dels seus vehicles durant més de 30 anys sent l’objectiu final la protecció dels nostres usuaris de la manera + òptima possible, per això han estat els primers a incorporar el coixí de seguretat. Tot perquè et sentis segur.

ESPERIT ESPORTIU

L’Équipe Ligier Automòbils F1 ha disputat durant dues dècades 326 grans premis aconseguint: 1 subcampionat del món (1980), 9 victòries i 50 podis. Durant el transcurs en la nostra etapa de F1 hem construït 20 monoplaces d’alt nivell competitiu.

logos antiguos

Automòbils Ligier capitalitza tota aquesta experiència esportiva per a desenvolupar les gammes de vehicles sense permís (en l’actualitat es necessita el permís de ciclomotor o permís AM o AML per poder-los conduir), construïts amb tècniques de fabricació avançades, imposant-se com un nou estàndard de mercat aplicat sobre els models.

A Tallers Atzerà garantim la seguretat que t’aporten aquests microcotxes. Oferint en tot moment la millor configuració per a cada vehicle fent que, com a clients nostres estigueu plenament segurs a la carretera.

Back to top