Espai Joves

A partir dels 15 anys ja pots conduir el microcotxe dels teus somnis. S’ha acabat allò de carregar el casc a sota del braç tot el dia o de portar un de més per el teu acompanyant, amb un munt de maletes a l’esquena. I si plou? i si ningú et pot portar a temps a les activitats que t’agrada tant fer? Amb el teu microcotxe podrás fer tot i més. Éssent el vehicle més segur per els joves de menys de 18 anys per moure’s a dins dels pobles o la ciutat, amb el qual pots aparcar fàcilment i pots portar tot el que necessites a dins del maleter i sense que es mulli amb la pluja. Cómode i útil, Microcar i Ligier porten tot el que necessites i a Atzerà Motors t’ho posem tot molt fàcil.

Aquí et responem a les preguntes més freqüents:

Sort FAQ By:
  Si ets jove i tens 15 anys tant sols has de disposar de la llicència de ciclomotor AM o AML.

  Només has de veure quin microcotxe vols ja sigui nou o d’ocasió i nosaltres t’informarem de les promocions i ofertes disponibles.

  Tallers Atzerà obtindràs el millor assessorament que necessitis per adquirir el teu microcotxe, posa’ns a prova!
  Ens trobaràs al polígon de la zona sud de Vilafranca del Penedès.
  Només es necessari tenir 15 anys i la llicència de ciclomotor AM o AML, amb això ja pots posar-te en contacte amb nosaltres, per veure les ofertes que disposem en microcotxe nou i d’ocasió.
  Coneixent els permisos de Moto AM, A1, A2, A. Segons el nou reglament, la llicència de ciclomotor (vehicles de fins a 50cc de cilindrada) passa a anomenar-se Permís de conducció AM. La edat mínima per treure’s aquest permís és de 15 anys. També existeix actualment el premís AML el qual expliquem al apartat autoescola.
  Des de Tallers Atzerà et posem en contacte amb les millors autoescoles, especialitzades en el sector del microcotxe, perquè puguis rebre les millors classes pràctiques i obtenir la llicència de la millor manera, pots trobar més informació a l’apartat autoescola.
  Ara si tens 15 anys i permís de ciclomotor o AM/AML, pots conduir un Microcar / Ligier i portar als teus amics on vulguis sigui quina sigui la seva edat!!!!

  FES-HO AMB RESPONSABILITAT, I AMB BONA COMPANYIA SEMPRE ÉS MILLOR!!!!!

  Si ets jove i t’interessa tenir informació de pagament, posa’t en contacte amb nosaltres, t’oferirem els millors plans de finançament. Tenim preparat per a tu plans joves que podràs gaudir per un tant al mes. Necessites una nómina o pensió, DNI i número de conta (teu o de la família – pare/mare, avia/avi, tiets -) Amb tota la informació, enviada al nostre correu info@atzera.cat et prepararem un pla de finançament sense compromís. Si us interessa tant sols teniu que signar l’acceptació i ja comenceu el procés d’obtenció del microcotxe.
  SI TENS QUALSEVOL DUBTE, POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES, SENSE CAP COMPROMIS!
  Back to top