Aconseguir el Carnet o Llicència AM i AML

Per poder conduir un microcotxe o cotxe de 2 places cal tenir la llicència AM o AML i tenir +15 anys.

Llicència AM cotxes sense carnet

 

AM-> Pràctiques i examen amb ciclomotor de 2 rodes.

El carnet AM et permet conduir ciclomotors de 50cc i o quadricicles lleugers (microcoches, cotxes de 2 places)

Consisteix en 2 proves; la primera és una prova teòrica i la segona, una prova pràctica on s’han de fer dues maniobres diferents.

 

AML-> Pràctiques i examen amb quadricicle lleuger

L’AM limitada només permet conduir Microcotxes o cotxes de 2 places

Consisteix en una prova teòrica i una altra prova amb 2 maniobres de conducció.

Conduir als 15 anys

La llicència AM i AML es pot obtenir a partir dels 15 anys.

La principal diferència és que amb el permís AM pots conduir ciclomotors i microcotxes, que no superin els 45 quilòmetres per hora, mentre que amb el permís AML només et permet conduir tricicles i quadricicles lleugers (fins a 50cc), però no permet la conducció de ciclomotors .

No, no es pot obtenir el permís AM o AML sense passar per un examen teòric i pràctic. Aquest procés d’examinació s’estableix per garantir que tots els conductors a les vies públiques siguin competents i comprenguin les regles de trànsit, cosa que és crucial per a la seguretat de tots.

Hi ha 2 proves, la teòrica i la pràctica.

La teòrica és igual per a totes les llicències de vehicle lleuger. Consisteix en 20 preguntes més senzilles que les del carnet B. La prova es fa a la mateixa ciutat de Vilafranca del Penedès a l’autoescola col·laboradora. Un cop aprovat l’examen teòric cal continuar per fer l’examen pràctic.

Examen teòric llicència AM

En què consisteix l’examen pràctic per a la llicència AM

AM: Maniobra en circuit tancat, primera maniobra tipus ziga-zaga amb una moto de 49cc automàtica. Circular sobre una franja d’amplada limitada. És obligatori portar casc, jaqueta de màniga llarga i pantalons llargs.

 

Proves per

AML: Maniobra de canvi de sentit de la marxa i estacionament en línia i sortida.

Proves de Maniobres Llicència AM

Apunta’t a la nostra autoescola associada https://autoescolavilafranca.com on podràs informar-te i preparar-te per obtenir la llicència AM/AML. També tenim contacte amb autoescoles de Cornellà i Sabadell.

Podràs fer classes teòriques presencials i online amb el professor. També tenim vídeos formatius per si no pots assistir a l’horari de les classes online.

Si ho prefereixes, tens l’opció de comprar el llibre teòric per poder estudiar i aprendre les normatives actuals i tenir accés a un munt de tests en línia per poder practicar els coneixements adquirits i saber el nivell que tens i així realitzar l’examen amb més seguretat.

Tant l’examen teòric com el pràctic es fan a la zona esportiva de Vilafranca. El teòric es fa a les aules i el pràctic en circuit tancat.

A més, des d’Atzerà tenim una oferta per a tu, per la compra d’un microcotxe, et regalem 4 classes de pràctica a Autoescola vilafranca. Informa’t de les condicions que has de complir per aconseguir aquest regal.

Autoescola llicència AM

Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu trucar-nos al nostre telèfon 938902437, enviar per WhatsApp al 661649002 i ens posarem en contacte amb tu.

També et pots posar en contacte amb l’Autoescola Vilafranca a través de la seva web: www.autoescolavilafranca.com

Adreça:

Tallers Atzerà
C/Malvasia 4, Olérdola

Adreça:

Autoescola de Vilafranca
C/ L`Arboç 18

Us convidem a que vingueu al nostre concessionari Atzerà Motors @ MICROCAR.CAT, ens trobareu al Polígon Clot de Moja, al costat del Planeta Màgic de Vilafranca del Penedès.

Podreu veure tots els microcotxes de la gamma @Ligier i @Microcar i us informarem de tots els nostres serveis: venda, servei de finançament, servei de corredoria d’assegurances, servei postvenda…etc.

A més si ho necessites t’entreguem el cotxe a la porta de casa teva, t’ho personalitzem amb els vinils més top del moment i com a tu més t’agradi, tenim el servei VIP 24h d’atenció telefònica…… i més

Llicència AML Microcotxes

Back to top