PERMÍS DE CONDUCCIÓ

Per poder conduir un Microcotxe o cotxe de 2 places s’ha de tenir la llicència AM o AML i tenir +15 anys. 

AM -> Pràctiques i examen amb ciclomotor de 2 rodes.

El carnet AM et permet conduir ciclomotors de 50cc i o quadricicles lleugers (microcotxes, cotxes de 2 places)

Consisteix en 2 proves; la primera és una prova teòrica i la segona, una prova pràctica on s’han de realitzar dues maniobres diferents.

AML-> Pràctiques i examen amb quadricicle lleuger.

La AMlimitada només permet conduir Microcotxes o cotxes de 2 places

Consisteix en un prova teórica i una altra prova amb 2 maniobres de conducció.

Hi han 2 proves, la teórica i la pràctica.

La teòrica és igual per a totes les llicències de vehicle lleuger. Consisteix en 20 preguntes més senzilles que les del carnet B. La prova es fa en la mateixa ciutat de Vilafranca del Penedès a l’autoescola col·laboradora. Una vegada passes l’examen teòric passes a la següent fase, la pràctica.

La pràctica consisteix:

AM:  Maniobra en circuit tancat, primera maniobra tipus slalom amb la moto circular sobre una franja d’amplada limitada. Es obligatori portar casc, jaqueta de màniga llarga, pantaló llarg.

AML:  Maniobra de canvi de sentit de la marxa i estacionament en línia i sortida .

Apuntat a nostra autoescola asociada https://autoescolavilafranca.com podràs informar-te i preparar-te per obtenir la llicència AM/AML.

En aquets moments amb el COVID-19 les classes teòriques presencials  es fan on-line amb professor. També tenim videos formatius per si no pots assistitr en l’horari de les classes on-line. Tens la opció de comprar el llibre teóric per poder estudiar i apendre les normatives actuals i tenir accés a un tou de textos on-line per poder practicar els coneixements assolits i saber quin nivell portes.

Tan l’examen teòric com el pràctic es fan a la zona esportiva de Vilafranca. El teòric es fa a les aules  i el pràctic en circuit tancat.

Per la compra d’un microcotxe, et regalem 4 classes de pràctica. Informa’t de les condicions que has de complir per aconseguir aquest regal.

 

Si teniu dubtes o voleu mes informació, ens podeu trucar al nostre telèfon 938902437, enviar un mail a info@atzera.cat o un WhatsApp  al 661649002 i ens posarem en contacte amb tu.

També pots posar-te en contacte amb l’Autoescola Vilafranca a través de la seva web: www.autoescolavilafranca.com

Adreça:

Tallers Atzerà
C/Malvasia 4, Olérdola

Adreça:

Autoescola de Vilafranca
C/ L`Arboç 18

Us convidem a que vingueu al nostre concessionari Atzerà Motors @MICROCAR.CAT , ens trobareu al Polígon Clot de Moja, al costat del Planeta Màgic de Vilafranca del Penedès.

Podreu veure tots els microcotxes de la gama @Ligier i @Microcar i us informarem de tots els nostres serveis: venta, servei de financiacions, servei de correduría d’assegurances, servei post-venta. T’entreguem el cotxe a la porta de casa teva, te’l personalitzem amb els vinils mes top del moment i com a tu més t’agradi, tenim el servei VIP 24h d’atenció telefònica…… i més

Back to top