Nosaltres

LA NOSTRA MISSIÓ ÉS QUE EL CLIENT TINGUI PLENA CONFIANÇA EN NOSALTRES

Som una empresa familiar creada al 1965. Ens dedicàvem a la reparació i venta de vehicles, maquinaria agrícola i industrial. Amb el pas dels anys i la il·lusió de buscar noves oportunitats, l’empresa ha anat evolucionant fent que al 1998 comencés a formar part dels primers concessionaris de micrococotxes juntament amb marques com Erad/Savel, Casalini, Grecav, Auverland, Ligier, Bellier, Microcar, JDM i Chatenet, fins al dia d’avui, que som concessionari i taller oficial de Ligier, Microcar i dels motors Lombardini.

A dia d’avui, no hi ha dubte, qui ens coneix sap que som un grup íntegre , ètic, professional, amb ganes de seguir avançant cap endavant i que mostra una gran passió en el sector automobilístic, especialment en el dels micrococotxes.

Des de fa molts anys, TALLERS ATZERÀ ha estat present en el mercat atenent tant a clients particulars com empreses. Com la nostra meta, des de sempre, es la plena satisfacció del client, sempre tindrem en conta els vostres desitjos, l’assessorarem durant tot el procés i confeccionarem la oferta que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Des de l’any 2012 som servei oficial de la marca Subaru. Qui coneix aquest vehicle sap que no passa desapercebut. És un cotxe 4×4 en tots de serie, atractiu, confortable, estable, amb components d’alta qualitat per assegurar una conducció segura, un cotxe per gaudir-lo tan sol com en família.

A finals de 2018 també som Concessionari oficial de la marca Mahindra. Una marca competent dins el mercat Europeu en el sector de vehicles tot terrenys i SUV coneguts per la seva gran adaptació a terrenys de difícil accés i amb una conducció lleugera en carretera.

Aquest 2022 apostem per un nou repte amb la nova marca italiana XEV. El seu model YOYO, un cotxe 100% elèctric, urbanita i modern, pensat i fabricat amb noves tecnologies 3D, és un vehicle presentat com la nova revolució de la movilitat urbana.

Per nosaltres la confiança mútua amb els clients, és la base de la bona cooperació, tant per els nostres clients particulars com empresarials; amb els que sempre hem tingut en consideració les seves necessitats a cobrir per poder oferir el millor servei

Som responsables, competents i de bon tarannà.

Vingui a conèixer-nos personalment, Esperem il·lusionats la seva visita!

PERQUÉ ESCOLLIR-NOS?

  • Tots els microcotxes i cotxes d’ocasió reparats i acondicionats al 100%
  • Bon tracte i de confiança. Volem que el client quedi sempre totalment satisfet amb els nostres serveis de taller, venta y postventa.
  • Tenim promocions exclusives per la compra de Ligier o Microcar nous.
  • Fiabilitat demostrada referent a les garanties dels nostres cotxes i microcotxes.
Foto Tallers Atzerà

Back to top