Nosaltres

LA NOSTRA MISSIÓ ÉS QUE EL CLIENT TINGUI PLENA CONFIANÇA EN NOSALTRES

Som una empresa familiar creada al 1965. Ens dedicàvem a la reparació i venta de vehicles, maquinaria agrícola i industrial. Amb el pas dels anys i la il·lusió de buscar noves oportunitats, l’empresa ha anat evolucionant fent que al 1998 comencés a formar part dels primers concessionaris de micrococotxes juntament amb marques com Erad/Savel, Casalini, Grecav, Auverland, Ligier, Bellier, Microcar, JDM i Chatenet, fins al dia d’avui, que som concessionari i taller oficial de Ligier, Microcar i dels motors Lombardini.

A dia d’avui, no hi ha dubte, qui ens coneix sap que som un grup íntegre , ètic, professional, amb ganes de seguir avançant cap endavant i que mostra una gran passió en el sector automobilístic, especialment en el dels micrococotxes.

Des de fa molts anys, TALLERS ATZERÀ ha estat present en el mercat atenent tant a clients particulars com empreses. Com la nostra meta, des de sempre, es la plena satisfacció del client, sempre tindrem en conta els vostres desitjos, l’assessorarem durant tot el procés i confeccionarem la oferta que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Actualment també som servei oficial de la marca Subaru. Qui coneix aquest vehicle sap que no passa desapercebut. És un  cotxe atractiu, confortable, estable, amb components d’alta qualitat per assegurar una conducció segura, un cotxe per gaudir-lo tan sol com en família.

Per nosaltres la confiança mútua és la base de la bona cooperació, tant per els nostres clients particulars com empresarials; amb els que sempre hem tingut records especials.

Som responsables, competents i de bon tarannà.

Vingui a conèixer-nos personalment, Esperem il·lusionats la seva visita!

PERQUÉ ESCOLLIR-NOS?

  • Tots els microcotxes i cotxes d’ocasió reparats i acondicionats al 100%
  • Bon tracte i de confiança. Volem que el client quedi sempre totalment satisfet amb els nostres serveis de taller, venta y postventa.
  • Tenim promocions exclusives per la compra de Ligier o Microcar nous.
  • Fiabilitat demostrada referent a les garanties dels nostres cotxes i microcotxes.
Foto Tallers Atzerà
Back to top