Nosaltres

LA NOSTRA MISSIÓ ÉS QUE EL CLIENT TINGUI PLENA CONFIANÇA EN NOSALTRES

Atzerà Motors som una empresa familiar creada el 1965, dedicada a la comercialització i post venda de vehicles, així com de maquinària agrícola. A partir del 1997 ens vam iniciar a ser tècnics i especialista en els microcotxes anomenats sense carnet, oferint els nostres serveis a tots els clients que van confiar en la nostra professionalitat per als manteniments dels seus vehicles amb marques com Erad, Savel, Casalini, Grecav, Auverland, Ligier, Bellier, Microcar, JDM i Chatenet, Aixam, Minauto i Mega i des de 2004 com a concessionari oficial de les marques Ligier i Microcar.

Gràcies a la dedicació i l’esforç en tots els nostres processos per satisfer els nostres clients, en reconeixement a tot aquest esforç recentment hem estat dels pocs concessionaris d’Europa en obtenir la categoria de concessionari LIGIERPARTNER.

Avui dia, no hi ha dubte, els qui ens coneixen saben que som uns grup íntegre, ètic, professional, amb ganes de seguir avançant endavant i que demostrem una gran passió pel sector de l’automoció, especialment la dels microcotxes.

Durant molts anys, l’equip d’ Atzerà Motors hem estat presents al mercat atenent tant clients particulars com empreses. Com sempre, el nostre objectiu és la satisfacció del client, sempre tenint en compte els seus desitjos, un assessorarem durant tot el procés i confeccionant l’oferta que millor s’adapta a les vostres necessitats.

Per nosaltres la confiança mútua és la base de la bona cooperació amb els nostres clients

Som responsables, competents i de bon caràcter, gràcies a això continuem creixent.

Vine i coneix-nos personalment, l’equip d’Atzerà Motors espera il·lusionat la teva visita!

PERQUÉ ESCOLLIR-NOS?

  • Tots els microcotxes i cotxes d’ocasió reparats i acondicionats al 100%
  • Bon tracte i de confiança. Volem que el client quedi sempre totalment satisfet amb els nostres serveis de taller, venta y postventa.
  • Tenim promocions exclusives per la compra de Ligier o Microcar nous.
  • Fiabilitat demostrada referent a les garanties dels nostres cotxes i microcotxes.

Back to top