Serveis

QUÉ PODEM FER PER TU?

La qualitat és sens dubte el nostre principal objectiu diari, un bon assessorament i una bona comunicació, és un dels nostres objectius per a aconseguir el que necessita el nostre client.

Oferim tot tipus de facilitats per a que tingueu la màxima comoditat en la compra del cotxe dels seus somnis; financiacions a mida, estudi d’assegurances, informació i normativa vial, etc. Tot al vostre abast.

El nostre equip de professionals t’oferirà en total confiança el millor tracte per la compra i/o reparació del teu cotxe o microcotxe.

La nostra missió es satisfer al client, per aquest motiu li oferim tot tipus de facilitats tant si compres un cotxe nou, un vehicle d’ocasió o si has de reparar el teu vehicle.

Finançaments

Atzerà Motors disposa de finançaments personalitzats per a cada client, per fer que la teva compra sigui més confortable.

T’informarem del més adient per a tu sense cap compromís.

Assegurances

Treballem en col·laboració amb les corredories d’assegurances per oferir-te la millor opció per al teu cotxe, amb l’objectiu de trobar la millor relació qualitat-preu i aconseguir la confiança i tranquil·litat d’un bon servei.

Transport a domicili

Atzerà Motors portarà el teu vehicle nou a casa teva, allà on necessitis de la península.

A més, disposem d’un servei de grues propi i accessible en qualsevol moment del dia; i en el cas que no tingui com tornar, et portarem amb molt de gust fins el teu destí.

 

Recanvis

Disposem de recanvis nous i d’ocasió per Microcotxes de les marques Ligier, Microcar, Duè, Chatenet, Grecav Eke, JDM, Casalini, Bellier, Piaggio, Tasso, Italcar, Erad, Savel, Aixam i per motors Lombardini, Kubota, Yanmar i Mitsubishi.

Recanvis Subaru.

 

 

 

Recanvis Mahindra.

 

 

Servei Post-venta

Els nostres professionals de taller s’encarreguen de deixar el teu vehicle en perfectes condicions i de fer les gestions que siguin necessàries per millorar el seu bon funcionament.

  • Manteniments
  • Revisió Pre-ITV
  • Reparacions mecàniques, carroseria i pintura
  • Diagnòstic d’averies
  • Instal.lacions enganxalls
  • Instal.lacions GLP

Back to top