Serveis

QUÉ PODEM FER PER TU?

La qualitat és sens dubte el nostre principal objectiu diari. Oferim tot tipus de facilitats per que vosaltres, els nostres clients, tingueu la màxima comoditat per comprar el microcotxe dels vostres somnis. Financiacions, assegurances, informació vial, etc. Tot al vostre abast.
El nostre equip de professionals podrà oferir-te amb tota confiança el millor tracte per la compra i/o reparació del teu cotxe o microcotxe.
La nostra missió es satisfer al client, per aquest motiu et donem tot tipus de facilitats tant si compres com si has de reparar el teu vehicle.

Finançaments

A Tallers Atzerà disposem de finançament personalitzat per a cada client, per fer que la seva compra sigui més confortable. L’informarem del més adient per a vostè sense cap compromís.

Assegurances

Treballem en col·laboració amb les corredories d’assegurances per oferir la millor opció per els nostres clients, amb l’objectiu de trobar la millor relació qualitat-preu i aconseguir la confiança i tranquil·litat d’un bon servei.

Transport a domicili

Tallers Atzerà portarà el seu vehicle nou allà on necessiti de la península. A més, disposem d’un servei de grues propi i accessible en qualsevol moment del dia; i en el cas que no tingui com tornar, un dels nostres treballadors el portaràn amb molt de gust fins el seu destí.

Recanvis

Disposem de recanvis nous i d’ocasió per Microcotxes de les marques Ligier, Microcar, Duè, Chatenet, Grecav Eke, JDM, Casalini, Bellier, Piaggio, Tasso, Italcar, Erad, Savel, Aixam i per motors Lombardini, Kubota, Yanmar i Mitsubishi.

Gestió d'accidents

Ha tingut algun imprevist amb el seu vehicle? El seu cotxe te danys? No es preocupi perquè els professionals del nostre taller ens encarreguem de reparar, deixar el seu vehicle en perfectes condicions i de fer les gestions que siguin necessàries per retornar o millorar el seu bon funcionament.

Back to top