10 ventatges del cotxe elèctric

Cada cop som més conscients de com el cotxe elèctric ha arribat per quedar-se, i això és perquè atorga grans avantatges que, encara que poden passar desapercebudes, però, realment són molt importants i més quan parlem d’un vehicle per fer-lo servir per zones urbanes amb desplaçaments curts .
Entre els principals avantatges que es poden veure d’un cotxe elèctric com el XEV YOYO són els següents:

1.0% d’emissions: Un dels avantatges del cotxe elèctric és que no emet cap mena de gas nociu per al medi ambient
2. Menys avaries: Un altre dels beneficis del vehicle elèctric és que en tenir menys components mecànics no tenen pràcticament avaries.
3. Baix consum: Com que és un cotxe elèctric no suposa una despesa fixa en gasolina. El vehicle pot carregar-se durant la nit i estar completament carregat i llest per fer servir al matí.
4. Aparcament més fàcil: Algunes ciutats bonifiquen la tarifa daparcament públic a més de permetre lús de carregadors en places. Fins i tot, en alguns municipis, els cotxes elèctrics estan exempts de restriccions d’aparcament.
5. Conducció confortable: La conducció d’un vehicle elèctric resulta ser més relaxada pel fet que no requereix de canvi de marxa constant i no emet cap soroll.
6. Sota pressupost: El Govern espanyol fomenta la compra d’aquests vehicles a través de plans especials als particulars que vulguin adquirir-los. L’ajuda és de fins a 7 mil euros i té un pressupost inicial de 400 milions d’euros, amb vigència fins al 31 de desembre del 2023.
7. Bon finançament: A més dels plans especials per a l’adquisició de vehicles elèctrics és possible accedir a interessants condicions de finançament que atorguen els mateixos fabricants.
8. Circular lliurement: Tots els cotxes elèctrics disposen d’una etiqueta de Zero Emissions de la DGT, per la qual cosa poden transitar lliurement per les Zones de Baixes Emissions (ZBE). A més, a algunes carreteres els cotxes poden circular per carrils d’alta ocupació (VAO).
9. Avantatge fiscal: Tots els cotxes elèctrics tenen avantatges fiscals, com ara que estan exempts de l’impost de matriculació.
10. Manteniment reduït: el manteniment queda reduït als pneumàtics, sistema de fre, refrigeració dels sistemes elèctrics i olis dels reductors a la majoria de casos.

Ara que ja saps els avantatges del cotxe elèctric, apunta’t al canvi i coneix el nou XEV YOYO al nostre Concessionari Atzerà Motors, estarem encantats de mostrar-te’l, i fins i tot pots venir a provar-ho.

Deixar comentaris

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top