Ligier JS50 Sport

Descubreix les increibles novetats dels nous Ligier

Paragolpes frontal rediseñado:

Els nous models de Ligier estan revolucionant el mercat amb les seves innovadores característiques i disseny atractiu. El redisseny del para-xocs frontal, els seients millorats, l’elegant interior i la impressionant pantalla tàctil fan que aquests vehicles siguin perfectes per a aquells que busquen una conducció pràctica i de moda en un cotxe sense carnet*. En aquest article, t’expliquem tot sobre les novetats dels nous Ligier.

  Paracops frontal redissenyat:
  El nou disseny del para-xocs frontal en models com el Ligier JS60 Sport Ultimate reflecteix un enfocament audaç i dinàmic. Amb línies esportives i musculoses, el para-xocs ofereix un aspecte agressiu i modern que segurament cridarà l’atenció dels qui t’envolten.

  Seients millorats:
  Els nous models Ligier vénen amb seients millorats per oferir la millor experiència de conducció en un cotxe sense carnet*. La tapisseria en ecopell amb insercions Carbon Look al model JS60 Sport Ultimate i la tapisseria CHIC en ecopell al model JS60 CHIC ofereixen un aspecte luxós i més confort.

  Interiors elegants:
  L’interior dels nous Ligier ha estat dissenyat acuradament per proporcionar un ambient sofisticat i esportiu. Els acabats interiors Carbon Look, juntament amb la il·luminació LED integrada, creen un espai càlid i acollidor perquè els conductors i passatgers gaudeixin de cada viatge.

  Pantalla tàctil de 10″:
  Els nous models Ligier, perfectes per a aquells amb Llicència AM, compten amb la pantalla tàctil més gran del mercat a la categoria de microcotxes. La Tablet touch de 10″ ve amb doble presa USB, càmera del darrere, i la integració de sistemes CarPlay i Android Auto. Amb aquesta pantalla, els conductors poden accedir fàcilment a funcions, aplicacions i serveis multimèdia durant la conducció.

  A més d’aquestes novetats, els models Ligier js50 sport ultimate tech i els 2 models de js60 ofereixen direcció elèctrica assistida, proporcionant el màxim confort i seguretat en la conducció d’un cotxe sense carnet*. Els vehicles també són compatibles amb el sistema CarPlay i Android Auto, i ofereixen opcions de motors econòmics i tecnològics com ara Progress i DCI.

  En resum, els nous models de cotxes sense carnet*, amb llicència AM de Ligier combinen estil, comoditat i tecnologia per oferir una experiència de conducció inigualable al mercat de microcotxes. Amb els seus para-xocs frontals redissenyats, seients millorats, interiors elegants i pantalles tàctils avançades, aquests vehicles són perfectes per a aquells que busquen un transport pràctic i atractiu amb Llicència AM. No esperis més per conèixer i provar les innovacions dels nous Ligier.

  *Els anomenats “cotxes sense carnet” requereixen llicència AM.

Deixar comentaris

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top